Hvorfor bli rørlegger?

Hvorfor bli rørlegger?

Rørleggerfaget øker i betydning og vekst. På byggeplasser, i industri- og kontorbygg og i boligene våre lages noen av de råeste og mest hitech løsningene av oss. Økt fokus på alternative energi- og miljøløsninger betyr også økt fokus på det vi jobber med. En utdannelse som rørlegger gir deg muligheter langt inn i framtida.

Ikke kjedelig

Utvikling og teknologi gjør at vi aldri møter en kjedelig hverdag. Stadig nye løsninger blir tilgjengelige på markedet, og vi skal ha dem først. Det handler ikke kun om å delta lenger - det handler om å vinne.

Store utviklingsmuligheter

For å henge med i svingene, har vi høyt fokus på etterutdanning. Du kan skreddersy din kompetanse etter hva du er god til, og hva du synes er spennende.

Spennende yrke

Store industribygg som bruker 30% av energien i forhold til tilsvarende bygg. Tenk å være med på å lage løsninger som blir kommentert i aviser, snakket om på pauserommene og diskutert av politikere.
Vi er med og bygger fremtiden.

Fritt og selvstendig

For å yte best mulig, arbeider de fleste hos Finn og Albert Egeland selvstendig, og har stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Du er viktig

Vi er alle sammen brikker i en stor sammenheng. Alle i Finn og Albert Egeland er like viktige, og har de samme rettighetene. Forslag blir hørt, og ønsker blir gjort noe med. Du er viktig - fra første dag som lærling - så lenge du vil.

Gode betingelser

Alle som jobber hos oss blir tatt godt vare på, både gjennom utfordringer og muligheter i hverdagen, og gjennom betingelser. Som A-laget blant rørleggere i landet, har vi derfor svært konkurransedyktige lønnsbetingelser, i tillegg til at ansatte får være med på turer og arrangementer.

Store muligheter

Mye vil ha mer. Med den teknologien som omgir oss i dag er vi avhengige av medarbeidere som vil, tør og våger. Vi motiverer alle ansatte til å si hva de vil om sin karrierestige. Har du lysten - gir vi muligheten.

Fra lærling til sivilingeniør

Mulighetene til videreutdanning har få begrensninger. Som lærling ser du fort hva du liker best å jobbe med, og etter fagbrev og praksis kan du bli mester, fagtekniker, VVS-ingeniør eller sivilingeniør, selger eller markedsmann - alt etter hvor du vil hen i konsernet.

Stort, men lite

Du kan jobbe i avdelinger eller team, alt etter hvilket prosjekt du er på. Ofte samarbeider du med tømrer, elektriker eller ventilasjonshåndverkere.

Topp utstyr

Vi ønsker å være i forkant også når det gjelder teknisk utvikling. Hos oss får du jobbe med det nyeste og beste utstyret, og gode idéer til videreutvikling verdsettes.

Veien videre

Alle veier fører til Rom - og mange veier fører til rørleggerutdannelse.

  • Direkte fra ungdomsskolen
    Vi synes det er spennende å ha elever utplassert. Ofte knyttes første kontakt der, og det er mulig å gå direkte fra ungdomsskole over på lærekontrakt.
  • Fra videregående
    De fleste blir rørleggere via VG1 og VG2, deretter to år i lære.
  • Valgte du feil?
    Det er fullt mulig å delta på et opplæringsprogram som gjør deg til rørlegger via lærekontrakt.

Finn og Albert Egeland AS


Mjåvannsvegen 94, 4628 Kristiansand

Avdeling Mandal
Sommerkroveien 6b - 4515 Mandal
Åpningstider Mandal:

Mandag: 08:00–16:00
Tirsdag: 08:00–16:00
Onsdag: 08:00–16:00
Torsdag: 08:00–16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag og Søndag: Stengt

Åpningstider Kristiandsand og Arendal:
Man-fre 07:00–15:00


Send forespørsel
239281