Om oss

Om Sig. Halvorsen

Menneskene – vår viktigste ressurs

Etter mer enn 65 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma.  Vårt hovedkontor på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende industriprosjekter.

Sig Halvorsen-konsernet er organisert i et holdingsselskap og tre driftsselskaper. Vi er ca 320 ansatte og omsetter for ca 500 mill.

I Sig. Halvorsen-konsernet legger vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss. Dette gjelder både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.

Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold.

Visjonen vår: ”Vi gjør vårt beste – til ditt beste” ligger i bunnen for alt vi foretar oss.

Verdier

I en bransje som lett kan karakteriseres som røff og maskulin, har vi valgt myke kjerneverdier som Raushet, Ansvarlighet, Glede og Ydmykhet. Vi tror det bringer en nødvendig dimensjon inn i en hverdag som lett kan bli dominert av tøffe tidsfrister og krevende oppgaver.

Godt arbeidsmiljø

Flinke og engasjerte medarbeidere har skapt miljø for læring, nytenking og videreutvikling.

Kompetanse

Krevende kunder har gjort det mulig å bygge opp en solid ingeniørstab med kontinuerlig fornying av kunnskap i form av førstehånds erfaringsutveksling mellom ingeniørstab og produksjonsavdeling.

Samarbeidspartnere

Prioritering av langsiktige og nære kundeforhold har gitt oss positive og langsiktige kundeforhold.

Om oss

Historie

Fakta

Godkjenninger

Norsk Rørallianse

Sponsing

Profil

Finn og Albert Egeland AS


Mjåvannsvegen 94, 4628 Kristiansand

Avdeling Mandal
Sommerkroveien 6b - 4515 Mandal
Åpningstider Mandal:

Mandag: 08:00–16:00
Tirsdag: 08:00–16:00
Onsdag: 08:00–16:00
Torsdag: 08:00–16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag og Søndag: Stengt

Åpningstider Kristiandsand og Arendal:
Man-fre 07:00–15:00


Send forespørsel
239281